Panificatie

Rye mix

Premix pentru paine cu secara. Ingrediente: Faina de secara, faina de grau, amidon de porumb, faina de malt, gluten vital, emulgator (E 471), acidifiant (E 330), acid ascorbic (E 300), enzime

Force – Praf de copt

Agent de afanare. Contine difosfat disodic (E 450i), bicarbonat de sodiu (E 500), amidon de porumb.

Power bake

Ameliorator pentru panificatie universal, recomandat pentru obtinerea produselor din fainuri de calitate slaba si medie prin procedee directe pe linii automate. Ingrediente: Faina de grau, faina de soia, acid ascorbic (E 300), emulgator (E 471), cisteina (E 920), enzime (alfa amilaza fungica, hemicelulaze, lipaza) Avantaje: creste toleranta aluatului in timpul procesului de fabricatie prelungeste perioada […]

Onion Mix

Premix pentru paine cu ceapa. Ingrediente: Faina de grau, fulgi de ceapa, gluten vital, acid ascorbic (E300), enzime pentru panificatie.

Multicereal Mix

Premix pentru paine cu cereale. Ingrediente: Faina de secara, faina de grau, seminte de in, fulgi de secara, fulgi de ovaz, seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac decojite, faina de malt, gluten vital, emulgator (E 471), acid ascorbic (E 300), enzime pentru panificatie

Maltomix dark

Premix pentru imbunatatirea aromei si culorii produselor. Ingrediente: Faina de malt prajita, faina de grau 1250 Avantaje: Imbunatateste culoarea si aroma produselor

Force

Ameliorator pentru panificatie concentrat, pentru obtinerea produselor din faina de calitate buna si medie prin procedee discontinue, pe cuptoare cu vatra si damf. Ingrediente: Faina de grau, faina de soia, acid ascorbic (E 300), enzime pentru panificatie (alfa amilaza fungica, hemicelulaze, lipaza). Avantaje: creste toleranta aluatului in timpul procesului de fabricatie accelereaza dezvoltarea aluatului permite […]

Fantastic AB

Ameliorator pentru panificatie universal concentrat, eficient pentru toate tipurile de faina, recomandat pentru procedeele directe pe linii automate. Ingrediente: Faina de grau, emulgator (E 481), faina de soia, antioxidant acid ascorbic (E 300), fosfat tricalcic (E 341), cisteina (E920), enzime pentru panificatie

Easy Toast

Ameliorator pentru obtinerea painii toast. Contine faina de soia, gluten vital, acid ascorbic (E 300), enzime pentru panificatie (alfa amilaza fungica, hemicelulaze), emulgatori (E 471, E 481). Avantaje: creste toleranta aluatului in timpul procesului de fabricatie impiedica sfaramitarea miezului confera produselor finite prospetime indelungata

Cozo Mix

Premix pentru cozonaci si alte aluaturi dulci. Contine faina de grau, gluten vital de grau, sare, emulgatori (E471), arome identic naturale, colorant (E 160), indulcitor (E 950), cisteina (E 920), acid ascorbic (E 300), enzime pentru panificatie Mod de folosire: Se amesteca toate ingredientele mai putin uleiul şi se malaxează 10-15 minute in funcţie de […]