Morarit

Mix Moara N

1. Descriere produs : Premix pentru ameliorarea si corectarea calitatii fainurilor in mori, realizate in baza analizelor de laborator la grau si a indicilor de calitate ai acestuia. 2. Ingrediente : Antioxidant acid ascorbic (E 300), enzime (alfa amilaza fungica, hemicelulaze, glucozoxidaza,lipaza,xylanaza), fosfat tricalcic (E 341) , faina de grau 3. Avantaje : –          Imbunatateste […]

INLOCUITOR GLUTEN – GRINDAMYL® POWERBake 4350

INLOCUITOR GLUTEN – PANODAN® 665 DATEM

XYLANAZA BACTERIANA – GRINDAMYL® POWERBake 940

XYLANAZA FUNGICA – GRINDAMYL® H 274

XYLANAZA FUNGICA – GRINDAMYL® XV

GLICOLIPAZA – GRINDAMYL® POWERBake 4101

HEXOZOXIDAZA – GRINDAMYL® SUREBake 800

ALFAAMILAZA FUNGICA – GRINDAMYL® A 14000

Cistopan MCY

Conditionator pentru faina de grau ce contine fosfat tricalcic (E 341), amidon de porumb, L – Cisteina (E 920) (10%) Avantaje: produce o crestere a extensibilitatii si elasticitatii aluatului recomandat pentru fainuri cu gluten puternic, cu indice mic de deformare